torstai 10. joulukuuta 2015

...no onkos tullut kesä....


Aurinko paistaa kirkkaasti vielä näin joulukuussakin. Ja lokakuussa istutetut krookukset ovat taimella - niiden kohdalla tuleva kevät nostaa pelon pintaan, voi olla että niiden loisto on menetetty.
Lumesta ei ole tietoakaan, marraskuiset lumet ovat  muisto vain. Joulufiiliksiin en ole oikein päässyt kiinni tämän enempää:
Pari viikkoa sitten rakentelin joulupuun rapun pielen kukkalaatikkoon ja laitoin siihen valot, että sisääntulossa olisi vähän tulevan juhlan tuntua ja valoa kuistin tienoolle. Puu on rakennettu muutaman kepin ympärille kääritystä kanaverkosta ja sen päälle puolalangalla kiinnitetyistä sammalista. Valoina toimii  120 ledin valosarja. Toimii!

Muuten kulunut syksy on mennyt mieletöntä vauhtia.  Varhaisiin aamuihini ja iltapäiviini on tullut iloa ja eloa lapsenlapsista - ekaluokkalaisista kaksosista - jotka viettävät koulun ulkopuolisen ajan mummolassa. Kun heidät on haettu illalla kotiin olen päässyt vähän neulomaankin. Sen verran on sukkia ja lapasia syntynyt, että joulukuun viikonloput vietän paikallisen Taitokeskuksen Joulukylän myyjäisissä.

Tällaisissa merkeissä mennään. Tänään meillä on leipomispäivä - tai ainakin sellainen tarkoitus - valmistin taikinan jääkaappiin odottelemaan. Hanna-tätejä siis tulossa!!!!

Yritän ryhdistäytyä ja olla  päivityksien suhteen hieman aktiivisempi vastaisuudessa.

Ihanaa joulunalusaikaa kaikille!.

2 kommenttia:

  1. Meillä satoi tänään sakeasti lunta, nyt on kymmenen astetta pakkasta. Ihana tuo valo juttu, tuo pitää laittaa itellekkii ens syksynä. Muistuta minua homerosta 😩.. kivoja hetkiä sulle ☺

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on talven tuntua kun on pikku pakkanen. Tuo valopuu näyttää kyllä ihan oikeesti hauskalta, varsinkin pimeällä - vaikka ite sanonkin. Kaiken lisäksi oli helppotekoinen eikä varista neulasia. Yritän muistaa muistuttaa!!!!

      Poista