torstai 3. maaliskuuta 2016

..puutarhakausi on nyt korkattu....

Ostamassani inkiväärin juurakossa oli komeat itusilmut.....
...joten päätin laittaa juuren palan multiin.....
..omaan pieneen kasvariin ikkunalaudalle odottelemaan taimettumista.

Viime vuonna kokeilin samaa ja sainkin komean monivartisen huonekasvin. Myös mukula oli kasvanut kohtuullisen kokoiseksi. En sitä kuitenkaan hyödyntänyt kun olin lannoittanut kasvia huonekasvilannoitteella. Tämän yritän lannoittaa luonnonmukaisemmin että voin käyttää myös  mahdollisen sadon hyödykseni.

Joten - satoa odotellessa....

-ievastiina

12 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kokeilu. Täytyypä kokeilla tätä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Anneli! Huonekasvina tuo kasvaa pitkäksi rotjakkeeksi, mukula kasvaa tietysti siinä mukana. Ajattelin kokeilla tämän kasvatusta kesällä ulkona suojaisessa paikassa, kasvarissa tietysti kasvaisi paremmin, mutta sitähän minulla ei ole.

   Poista
 2. Kuulostaa mielenkiintoiselta kasvatusprojektilta. Onnea siihen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kirsi!Katsotaan, miten tässä kokeilussa nyt käy.....

   Poista
 3. Onnea yritykselle, itse en ole vielä kylvänyt mitään. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksikin. Ois niin kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan! Mukavaa kun löysit tänne ja olet liittynyt lukijaksi molempiin blogeihini. Olen vieraillut usein ihastellut sisusjuttujasi blogissasi ja lukijaksi liityin myös jokunen aika sitten. Tavataan näissä merkeissä vastaisuudessakin! Hauskaa naistenpäivän myöhäisiltaa sinulle!

   Poista