sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Hautovaa hellettä!

Taivasta peittää  pilviharso ja on aivan tyyntä, lämpötila reilut  +24, jotenkin kovin odottava tunnelma.  Lieneekö ukkosta tulossa!

Naisten viikko  on lopuillaan, joten omistan tämän kukkakuvan kaikille tämän päivän nimipäiväsankareille - Tiina, Kirsti, Kirsi, Kristiina, Krista....ketään unohtamatta.
Olen niin kärsimätön odottamaan tuon daalian kukan  avautumista, vähän väliä sitä täytyy käydä kurkkimassa....

Tällä kertaa virteni on  näin lyhyt, yritän kokoilla itseäni ja ajatuksiani raskaan viikon jäljiltä - saatoimme  nuoren  sukulaisnaisen  viimeiselle matkalleen perjantaina. Vaikka tämä oli odotettavissa niin silti se hämmentää, herättää  kysymyksiä  ja nostaa tunteet pintaan.

Kaikesta huolimatta toivotan kaikille mukavaa sunnuntaita.

Palataan taas!

- Ievastiina6 kommenttia:

 1. Voimia Sinulle! Nuoren ihmisen poismeno tuntuu niin käsittämättömältä, olipa se kuinka odotettavissa tahansa.
  Kiitos nimipäiväkukkasesta :)

  VastaaPoista
 2. Hautovaa on, en tykkää. Olen oleskellu paljon sisällä, välillä käyn katsastamassa pihaa ja kastelua amppeleille tietty.
  Menetykset on raskaita, vaikka kuinka olisi tiedossa.
  Tuoista tulee komea daalia, kun kunnolla avautuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vierailustasi, Maatuska. Kummallinen on ollut tämä kesä. Touko-kesäkuussa olisi kaivannut kunnolla sadetta että kasvit olisivat päässeet kasvun alkuun - silloin oli lämmintä ja rutikuivaa. Heinäkuuussa on satanut koko kesän edestä ja niin rankkoina sadekuuroina, että mullatkin ovat kukkien juurilta huuhtoutuneet... Nyt ollaan sitten helteiden kourissa... Mitähän seuraavaksi - halloja nyt en ainakaan toivo...

   Poista